A személyi adatok védelme

 

Adatvédelem

A www.batataburgonya.hu hálózat szolgáltatója kötelezi magát, hogy az Ön személyi adatai szigorúan a törvény szerint lesznek kezelve és csak az eladó és Önnel való komunikációban lesznek használva. A személyi adatok a 428/2002 sz. törvény szerint lesznek használva és kezelve. Regisztráció esetén automatikusam beleegyezését adja, hogy az Ön személyi adatait a Törvény szerint használhassuk az Önnel való kommunikációban. Ez a megállapodás bármikor írásban visszavonható.

 

Üzletkötési feltételek batataburgonya.hu (X. rész Adatvédelem)

 

10.1 A regisztrációs ürlap kitöltésével, vagy a megrendelő lap kitöltésével az internetes üzletben www.batataburgonya.hu, a vevő beleegyezését adja az eladónak az adatgyűjtéshez. Személyi adatai feldolgozásához és archiválásához a vásárlási tevékenységéről az eladó szolgáltatási tevékenysége érdekében 428/2002 sz. jogtörvény szerint, amely a személyes jogok védelméről szól. Ez a beleegyezés nem meghatározott időre szól és bármikor írásban visszavonható. Ilyen esetben az eladó kitörli az adatbázisából a vevő személyi adatait a szükséges mértékig.

10.2 Az eladó megtesz minden erőfeszítést annak érdekében, hogy biztosítsa az abszolut diszkrét információkat a vevőről. Csak azon személyeknek legyen hozzáférhetősége az adatokhoz, akiknek szükségük van ezen adatokra a szolgáltatás végrehajtásához.

10.3 Az eladó vállalja, hogy a vevő személyes adatait nem adja meg  semmiféle formában egy harmadik félnek. A vevő személyi adatai a jogtörvény szerint bizalmasan lesznek kezelve, csak az eladó és vevő közötti kommunikációban lesznek használva. Az adatok feldolgozása és kezelése a 420/2002 sz.  személyi védelmet őrző jogtörvény és módosítása szerint történik.